Every day new limited items. Met zorg en liefde voor je uitgezocht. Trendy & sustainable. Bij bestellingen boven de €100 krijg je een gratis eeden totebag.
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Volg je gevoel, hoe cliché dit ook klinkt.

  • Geplaatst op
  • 0
Volg je gevoel, hoe cliché dit ook klinkt.

Ik was dat typische kind wat echt tot het bittere eind niet wist wat ze wilde worden. Vanaf het punt waarin ik eerlijk durfde te zijn naar mezelf en dit durfde uit te spreken naar mijn omgeving ontstond er een enorme kracht om een sprong in het diepe te maken.

Bij het zien van de foto waarop ik met een grote lach samen werk aan een webshopshoot samen met Molody een vriendinnetje van me en Mactar een prachtige jongeman die ik ken uit Eindhoven, kreeg ik eventjes tranen in m’n ogen. Het eeden avontuur begon voor mij nu 4 jaar geleden. Ik was dat typische kind wat echt tot het bittere eind niet wist wat ze wilde worden. Een studie afgerond waar ik niet warm van werd. Nog een studie gestart, maar ook daar wist ik al snel dat dit het ook niet zou worden. In dit diepste moment voelde het alsof ik enorm had gefaald maar ik had de kracht niet meer om mezelf voor de gek te houden. Vanaf dit punt waarin ik eerlijk durfde te zijn naar mezelf en dit durfde uit te spreken naar mijn omgeving ontstond er een enorme kracht om een sprong in het diepe te maken. Een bron van energie ontstond waarvan ik niet wist dat ik die in me had. Exited voor iets wat ik nog niet wist wat zou komen. Deze opluchting gaf zo’n positieve energie waarmee de opkomende dagen zich vulde. Dit gaf het gevoel alsof alles opeens van zelf ging. De juiste mensen kwamen op m’n pad, verkeerde verlieten mijn leven, kansen deden zich voor die ik precies nodig had. Tot op de dag van vandaag voelt het alsof ik zweef en word het iedere dag een beetje mooier, beter, weer een stap dichterbij het beeld van wat ik in mijn hoofd heb. Het is niet altijd leuk, en oh ook ik heb door het stof moeten gaan en dat moet ik nog steeds. Zowel op zakelijk vlak als persoonlijk vlak. Maar dit is het allemaal waard omdat ik zo sterk geloof dat ik heel veel mensen happy kan maken met mijn brand.
Dat ik mensen om me heen mag hebben die me daarbij willen helpen en mijn enthousiasme delen, ontroert me. Wat ben ik jullie allemaal enorm dankbaar voor jullie support door deze zware opstart jaren heen met alle opstart struggles, Corona en de dalende koopkracht. Dankzij jullie groeit eeden en kunnen we blijven bouwen aan de visie die we hebben. Jullie blij maken met onze gevonden parels en de kwaliteit laten ervaren wat vintage in zich draagt zodat we met plezier bijdragen aan een sustainable future for fashion!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »