Every day new limited items. Met zorg en liefde voor je uitgezocht. Trendy & sustainable. Bij bestellingen boven de €100 krijg je een gratis eeden totebag.
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Is valentijn een grote commerciële bedoeling of is het een mooi moment om stil te staan bij de liefde?

Is valentijn een grote commerciële bedoeling of is het een mooi moment om stil te staan bij de liefde?

Valentijn een grote commerciële onzin? Persoonlijk ga ik altijd wel goed op dit soort momenten. Momenten waarop het even in het teken staat van iets, in dit geval de liefde. Toch hoor ik veel gemengde reacties om mij heen.

Wat vinden jullie nou eigelijk van valentijn? Al weken voor 14 februari worden er reclames gebombardeerd over hoe je je geliefde kunt verassen met valentijn. Laat ik voor mezelf spreken, mij helpt het wel even herinneren aan "och ja, het is alweer bijna valentijn". Persoonlijk ga ik altijd wel goed op dit soort momenten. Momenten waarop het even in het teken staat van iets, in dit geval de liefde. Zeker in deze tijd waarin we naar mijn idee te weinig stil staan bij de meest cruciale dingen in het leven, helpt het misschien wel om ons even te verplichten een moment te maken voor iets wat ons allemaal dierbaar is.
Toch hoor ik veel gemengde reacties om mij heen. Waar komen deze vandaan? Als ik er even over nadenk dan kan ik me ergens wel bedenken waar de uitspraak "Valentijn is commerciële onzin" vandaan komt. Winkeliers maken er uiteraard graag gebruik van. Maar is dit eigelijk zo erg? Ik vind het leuk om mijn geliefde met deze dag te verassen met een mooi gebaar. En ja, iedere dag is het valentijn voor ons, maar hoe vervelend is het nu om er op deze dag nog even extra moeite voor te doen? 

Ik ben heel benieuwd waar deze verschillende visies vandaan komen. Mocht je het leuk vinden om te reageren op deze blog dan ontvang ik je reactie graag!

Fijne valentijn iedereen. It's all about the love!

 

Liefs,

eeden

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »